Söka jobb som telefonsex värdinna

Det är ett populärt och väldigt uppskattat yrke att vara telesex värdinna. Som anställd jobbar du på de tider vi bokar, hemifrån och är helt anonym. Det är ett perfekt jobb för den som har talets gåva, är engagerad, ohämmad och helt enkelt älskar sex.

Jobba som telefonvärdinna

Vill du ha ett bekvämt extrajobb där du kan tjäna bra med pengar och ha roligt samtidigt? Vi söker alltid glada, pratsugna och ansvarsfulla tjejer och killar som vill jobba på våra linjer.

Vi söker dig som är energisk, pratglad, trevlig och har ett genuint intresse av att prata om allt. Det är viktigt att själva samtalen är det som lockar, snarare än att du vill tjäna ”snabba pengar”. Man kan tjäna väldigt bra på att jobba med telefonsex, men de flesta har det som en extrainkomst bredvid studier eller annat jobb. De som lyckas bra är de som är sexuellt hängivna och njuter av möjlighet att verbalt få leva ut sina sexuella lustar tillsammans med våra härliga kunder.

För att kunna jobba…

Vi strävar efter att vara nordens bästa sexlinje. Det innebär att vi ställer höga krav på dig, och på oss själva.

→ Du ska vara minst 18 år
→ Du ska kunna boka schema 4 veckor i taget, kunna hålla dina arbetstider och ta ansvar för att följa våra regler.
→ Genuint intresse för personliga samtal
→ Genuint intresse för sex och telefonsex
→ Kunna arbeta regelbundet och ostört
→ Du ska ha talets gåva och vara väldigt verbal

Känner du att arbetet passar bra för dig så hör gärna av dig till oss, glöm inte att skicka med ditt telefonnummer så vi kan kontakta dig. Vi erbjuder inga svarta löner.

Hur fungerar det?

Jobbet innebär att du svarar på samtal från våra olika linjer och underhåller inringande kunder. Vår telefonväxel kopplar samtalen anonymt hem till dig. Du sitter hemma bekvämt i din egen bostad och tar privat emot samtalen. Du är alltid 100% anonym när du jobbar på linjen. Ingen kan få reda på vad du har för telefonnummer, adress eller liknande. Är du duktigt får du snabbt återkommande stamkunder.

Verkar detta som ett jobb som skulle passa dig? Maila oss på info@teletjejerna.se så ringer vi upp dig. Ange namn och telefonnummer och gärna när vi lättast kan nå dig.